team building

Team Building

Zelite organizovati druzenje za svoje uposlene i tako ojacate svoj tim sa kojim ce te ostvariti zajedno sto bolje rezultate?
Airsoft War zone igman zajedno sa restoranom " Sarajevski begluk" i pratecim sadrzajem centra nudi zasigurno jedinstveno i nezaboravno druzenje.
Airsoft je trenutno u poslovnom svijetu na samo vrhu organizacije team builidinga. Najnovi nacin organizovanja team builidinga u odnosu na dosadasnje sveucestalije pristupe ovom vidu druzenja jeste airsoft igra koja na poseban nacin ojacava tim i cini ga borbenijim kao sto je i sama tematika igre. Airsoft se gleda kao igra za muskarce dok je sasvim suprotno na terenima airsofta u svijetu, gdje zene pored svoje borbe u samom zivitu pokazuju svoju borbu i svoju sposobnost na neato opasnijim terenima i gdje mozda ne svojim fizickom snagom vec snagom uma mudrosti strpljenja pokazuju snagu.
Prednosti airsofta
- razvoj poboljsanja komunikacije
- zblizavanje tima
- razvoj sposobnosti vođenja i upravljanja
- snaga taktike i mudrosti
- timsko rjesavanje problema
- oprema ne dozvoljava razlike

U centru planine Igman i njene zracne banje u sred borove sume sa pratecim sadrzajem koji centar nudi zasigurno cemo Vam priustiti nesto sto nigdje drugo necete dozivjeti.
Mi Vas srdacno ocekujemo i zelimo da dobijemo povjerenje vaseg uspjesnog tima.
Ponudu i dodatne informacije mozete dobiti na br.tel 061 770 100 ili putem maila
infi@alibeg.ba

PODIJELI SA PRIJATELJIMA

Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping

Send this to a friend